Orken...

Oj oj. Va skönt det skulle vara att inte behöva skriva ett klagande inlägg men jag måste för att får ur mig det ur systemet och kanske hämta ny enerig.
Jag har lyckats bli förkyld snorig men övrigt i kroppen känns ok! men jag har smittat mina små. Typiskt!
Inatt var det en hemsk natt att uppleva. Sanna har haft JÄTTE ont i magen hela natten! vi har varit vaken 1h och sovit ca 1h och så natten igenom. Har inte kunnat göra något för henne förutom att ge små skvättar vatten! Hon har inte velat ligga i sin säng, inte på mig. inte på rygg mellan oss i stora sängen inte vaggas. tillslut somnar hon av trötthet och efter 1 h igång igen!
Vi har haft struliga nätter länge nu och det kanske är därför jag är förkyld pga. sömnbrist! Men det här med Sannas mat funkar inte. Hon får ont i magen vad vi än hittar på! Kontaktade BVC för råd och blev hänvisat till dietist på barnahälsovården! Tack tack för där fick vi komma och prata hur det har varit. Och nu ska vi prova ytterligare sort ersättning! Vilket är jätte bra! men det tar aldrig slut!
Från börjar var hon ju Bara förkyld, då orkar man inte äta. Det kunde vara kolik men inte längre än 3 månader får man ha kolik. Då blev det mjölkproteinallergi och rekomenderad nutramigen som inte funka mer än 2 veckor pga. allergi. Men vänta till 6 månader då äter hon mer fastföda och slutar kräkas! Joo joo!

Tycker synd om Viktor som får stå åt sidan, han är fortfarande liten. Och han är inte roligt att tas med just nu!! oj oj vilken dåligt mamma jag är. Orkar inte vara lugn i alla situationer och han älskar när jag blir arg på rösten. Då lättar han in en extra växel. För då får ju han uppmärksamhet än när han göra bra saker! Sackars Viktor... lilla storebror!
 
Och så det här med flytten. Vi får flytta in 1maj. Det är inte långt kvar, men allt känns som en stress!
 

Trött!

Jag är helt dagvild och har ingen koll på veckorna. Det har tydligen varit sportlov och snart närmas ett påsklov!!! shit! Det är visst onsdag idag.
Igår kom vi hem från Övik för tredje gången på två veckor! Det är skönt att vi kan fly i väg, när det ska städa och visas! men man blir helt ur funktions. Framför allt påverkas barnen tror jag, dom är vana att vara i Övik men det är ju inte som att vara hemma. Ioförsig så är inte var hemma som att vara hemma. Det har skalats av en hel del med saker för visningarna!
Just nu råder det brist på sömn! Det är hejkon bacon på natten! första natten efter resan och Viktor vakna på fel sida. Jag är ensam för Jörgen jobbar kväll. Sanna har börja kräkas igen(varför?!?!?!) hon får sura uppstötning så hon har svårt att somna om och Viktor hade svårt att komma till ro efter en låång dag för han! Tålamod = badboll hos mig gör inte saken bättre! Men jag är så trött just nu! Kaffe kaffe!
 
Förhoppningsvis så har vi en köpare på lägenheten senas imorgon kl 12. Det är spännande just nu under pågående budgivning!
Fredag har jag beställt klipptid, va skönt att få rensa i rabatten på huvudet! Kanske man känner sig lite fräschar! Ev i helgen blir det bröllopsklännings tittande med Amanda och Kina, återstår att se!

Allt flyter

Härligt väder ute och allt flyter på mitt i allt. Alltså försäljning av lägenheten, igår var det öppen visning här och det var tydligten några intreserade att ta över lägenheten! toppen!
Från måndagen till onsdag kväll var vi i Övik och höll oss undan för städning och visning. Det är toppen att vi får åka dit och vara. Det blir mycket enklare att städa hålla rent, och för röjar Ralf att röja runt.
 
Till helgen väntar dop av Lill Ludde! och det dopet är faktiskt här i Umeå så vi behöver inte åka någonstans! och söndag ska Jörgen jobba lite övertid! Kul. men bra betalt. Ja och sedan börjar ju veckan om. Får se om det blir att hålla sig undan mer eller inte. Hoppas vi får flytta snarast möjligast!

Good news!

ÄNTLIGEN!!!!! har det hän! vi har fått tag i en större lägenhet som vi kan flytta till. Det satt hårt åt men nu så. Senast inflytt är 1/6 men är tillgänglig tidigare. Vilket innebär att vi har god tid på oss att sälja våran nuvarande lägenhet! Känns konstigt att behöva lämna lägenheten, det är ju här allt har hänt, första köpet nytt fräsch viktor sen sanna dagis och allt annat! Men det är på tok för trångt för oss fyra!
 
Efter helgen ska det fotas nya bild, fast vi har gjort de en gång iofs på hösten men jaa jaa! veckan därpå kommer det att vara en visning minst. Bara för att vi kan och har möjlighet, så kommer jag och barnen att vara i övik under tiden det ska städas fotas och visas. OCh det bästa är att vi kan ha kvar dagis! Underbart! Blir inte någon större kostnad heller. Vilket är bra för när jag börjar jobba igen så kan vi spara en del till nästa köpboende! Vart de nu blir om det blir övik eller i umeå.
Hänger på Jörgens jobbmöjligheter i övik. Ser ju inte ut att hända sådär jätte mycket nu, i stundande lågkonjuktur! Jaa jaa vi har båda jobb här och det ska man vara glad för.
 
Vi har äntligen börjat bli snorfriska! Det är bara slemkvar och det kan det ju vara ett tag efter en förkylning. Annars har vi hållt oss bra ifrån influensor och magsjukor och RSvirus som härjar friskt i västerbotten. Otroligt!! Jaa viktor fick högfeber efter Sannas dop men inget annat än feber.
 
I helgen bär det av till Övik. Vi ska träffa goakompisar och planera planera! Sedan ska vi ju som alltid umgås med dom vi bor hos. Så skoj blir det. Hoppas bara att vi inte rubbar sömnmönstret allt för mycket.

RSS 2.0