Fikaträffar..

Joo nu har det hänt lite sedan sist. Viktor har fått tagit 2:a omgången vaccin. Det är ju bra men tusan så det skär i hjärtat när han blir ledsen. Han går upp stadigt i gram! Utvecklas och har sig, jag tycker det går snabbare nu än någonsin. Japp men samma dag som vaccinet så swicha vi iväg med saabarn till Vemdalen och bröllop i dagarna 3 säger dom, men jag var bara på fesligheterna 2 dagar. Fredagen den 111111 så gifte sig min morbror Arne och han Mia. Så kul och fint att vi fick vara i Vemdalen, jätte fin kyrka och fint att kärleken sviker inte. Man kan finna den senare i livet också! Jätte fin fest på kvällen med god mat, mysig lokal och härliga festligheter med tal och presenter och träffa alla man känner och nya ansikten.

Vi passade även på att göra en julklapp, vi gjorde ett kusin foto men bröllopsfotografen. På lördagen efter bruch som brudparet stod för. Vi alla spatserade ut till en fin plats och ställde upp för foto. Kusiner och kusiner med respektive. Blev jätte fint!!! Så det kommer i julklapp till mormor. Sedan så tog jag och min lilla familj ett familje foto. Men då hade lilla cheriffen surnat till så det var svårt att få en bra foto stund. Men några fina bilder blev det och är på väg hem till oss. Fler julklappar!!!=) Vi har även spånat på att framkalla två foton som canvas och ha över sängen, får se hur det blir med det.

Annars så kom vardags lunken tillbaka fort. Tisdag var det sista dagen på babysim och Viktor dök förra gången men denna gången vart det inte lika intresant. Men vi kanske eventuellt ska gå och bada i helgen jag och Jörgen med Viktor så då kanske det blir lättare. Men ett diplom fick han iaf med sig hem.

Och idag kom några tjejor från jobbet på fika och lite surr. Alltid lika roligt. Det kommer bli flera träffar med dom tjejorna. Helgen planerar jag att dra till Övik på lördag och fira Petra som fyller år. Vi ska mysa på stan. Tänker nog lämna Viktor hemma och så hanfår lite kvalitets tiden med faderskapet till han. Mycket händer här nu.. hur ska man hinna..

Imorgon ska vi bli bjuden på thai mat av Jörgen pappa. Snällt!=)



hemmakvällar..

Vi hade besök av goda vänder med familj förra helgen. Det var kul, dom har en lite Felicia som är 2 veckor äldre än Viktor, så vi har mycket i utbyte av varandra! Vi promenarade med vagnarna och åt od middag och hade riktigt skönt helg. Kravlöst umgängen, mycket skönt!

Så denna helgen känns lite tom, men vi laddar för nästa helgen då det bär av till fjällen och bröllop!! mycket roligt! Vi ska ju bo med min kusin och hennes lilla familj! hoppas det kommer gå bra. Två bebisar en 2 månaders Theodor och en 5 månaders Viktor som nytagit vaccin just den dagen vi far upp (eller ner!)

Viktor har förövrigt kommit på att han kan ju faktiskt vända på sig. Så han snurrar från rygg till magen mest hela dagarna och blir förbannad att han inte kommer någonvart! tills han kom på att man kan ju skjuta ifrån med armarna. Så kilade han fast under ett svart skåp vi har i datorrummet. hihi!! nu gäller det att se upp och snart dagt att "babyprofa" hemmet. Eller varför inte plasta in han i bubbelplast?! Har även introdurerat morotspure och han äter gröt sedan tidigare. Helt otroligt att han utvecklas i denna fart!!!! för 5 månaders sedan kom han och han är alldeles ny i världen. Men tar sån stor plats i våra hjärtan.. ååh!! underbara lilla kille!!!!

nä ska väl snyffa av lycka i soffan brevid sambon och tänka på det som gör mig gladast!=) min familj!=) (och vänner såklart)

RSS 2.0