Torsdag

Jappe skulle ha träffat Kirurgklinikens avd.chef idag för intervju. Men så ringde en personalspecialist och sa att jag fått ett ½års vikareat på infektion avd. ist. så nu ska jag få tag på den avd.chefen och bestämma en träff. Så spännande allt är bara jag vet vart jag ska gå den 1 sep. haha! kul med infektion tror jag vilken utmaning! tung avd. tror jag och jag måste ju ta hepatit B sprutan shit!! mycket att tänka på hoppas jag klara trycket på min nya avd. hihihi!!

Till helgen kommer pappa upp, får se vad vi kan tänkas hippa på allihopa. Tänkte se hockey men det blidde svårt att genomföra den planen.

Söndag är det kalas i... jo självaste Övik! hahaha!

jahapp då vet ni läget igen.. ska ta hand om min zombi till sambo nu!

tjipp tjopp!

Egen kväll.

Det drar ihop sig nu, inte många arbetspass kvar på gyn.avd. eller Kvinnokliniken i umeå. jaja fick kontakt med Boel vår personalspecialist jag fick nummer till kirurgen och urologen, försökte ringa med det är inte lätt att på tag på människan när hon inte svara på telefon. Vill inte mail riktigt. Ringer imorgon igen, det blir kirurgen för mig men jag vet inte säkert om jag vill testa något annat vet ingenting. Tänkt om man inte trivs eller det har man egentligen inte tid att funderar på det är bara att ta jobbet!!! Jag och Malin hade en bra dag iaf.

Hemma på mariestrands så vart det middag nästan direkt, sedan glutta på datan och TV, duschen vart det sen. Mina myggbet från helgen är stora som femkronor och röda kliande saker. URSH!! monstermiggor i övik.

JUST det!!! vi har ju varit i väg i helgen igen! Fört ner till Hsand (krigszonen) nä det gick bra hälsa på pappa sedan iväg till brors lgh en etta=) haha mysigt och städat mormor hade bakat minsan GÖTT!!! Sen efter man träffas en del av släkta så for vi vidare till just ÖVIK!! Petra och Tomas inflyttningsfest. Jag fick tyvärr mer ont i huvudet ju mer alkohol jag fick i mig. Brukari nte de komma dagen efter!? den bålen oj! mycket trevligt jätte fint hus och så fint de kommer att få när det är klara med allt. Så fint! Jörgen fick en ny kompis eller pojkvän skulle man kunna säga! haha!! Sov hos Pär och Kina.

Igår hade jag ledig dag men huvudvärk och onti halsen snuvig som jag är fort. det vill aldrig bryta ut jobbigt!! ja ja har vart en sväng runt nydalasjön, mycket skönt att rensta tankar och lungor friskt väder. Jörgen jobbar kväll = Emilie egen kväll ser Meet Joe Black!!! mums!  tjipp tjopp



Torsdag snart jobb.

Japp var tänkt att jobba på mott. men igår när jag kom hem ringde chefen och sa ett de behövdes folk i kväll för en barnmorska var sjuk. Såklart man ställer upp. Skönt med sovmorgon men jag vakna med ont i halsen och nu har jag cement i huvudet känns det som, måste öka vätske intagen och ta ett par alvedon kanske. Vill inte bli sjuk nu!! ja ja försöker hitta på något desperat till min kära bror!!! tror jag har det. imorgon efter jobbet drar jag ner på stan och handlar lite PSP grejer=) så ska jag dejta med min sambo sedan på Bishops arms, hört att maten är jätte god. Vi hade tänkt se en bio efteråt men eftersom vi ska till hsand på lördag så blir det hemmamys efter dejten. haha kul ändå.

Härnösand på lördag dag och övik på kvällen med grillning hos husägarna. Vi ska väl kinesa hos Pär och Kina dom bor i närheten. Nice Nice! sen bär det väl hemöver på söndag. japp då var den helgen gjord. nästa helg ska vi också ner till övik det bir 4:e helgen i övik, humm undra varför vi skulle flytta haha. Sen blir det umeå bestämt!
Ja ja vad är en bal på slottet, tiden släpar fram.

Tjipp tjopp!

Snart jobba kväll..

Snart om ett par timmar ska jag cykla till jobbet, ska jobba kväll på avd. hoppas de blir lugnt. Det har tydligen föds mycket barn så alla barnmorskor behövs på BB så jag tar över gyn. i kväll, se upp. Brukar vara lugnt på kvällarna tror jag. Tog en sovmorgon skönt som tusan! har därefter tvättat en marskin och hängt upp nya gardiner i sovrummet och gästrummet, vart väl hyffsat. Kök och vardagsrum får vänta till sep. då hösten är ett faktum. Tjahapp mer händer inte just nu fin väder ute men de lovar regn på em. Måste när jag är på jobbet ringa denna Thomas Boden som sitter inne med alla hemlisar om jobb! gör de på jobbet=)

Nu i veckan så ska Jörgens pappa och sonjalis komma förbi och hälsa på, (bara de inte har frödings frysta tårtor med sig för då släpps dom inte in!!) kans ju bli trevligt. Annars så är det en promiss med Jessica som väntar kanske kika in hennes nya lägenhet. Japp ska kanske göra lite lunch? nje inte än.

Ledigt..

Summering av helgen som varit. Det var tänkt att kalasa hos storebror som fyllde 25år i lördags, men han var på paintball i uppsala. Så det vart det Tomas Ledin ist. lördag kväll i övik, men Pär och Kina. Biljetterna gick på 400kr /ST!!! sved men jag bjöd min kära sambo och såå roligt det var! Träffa min underbara Petra som också var där!! Hur kul som helt och se min solstråle! Fick dock påbackning att jag är så dålig att uppdatera här så jag tänkte ta tag i den biten!=) haha! jaja Ledin var sen pga. flygplansförseningar TYPISKT! men det var en riktigt bra föreställning bra blandning av gammla och nya låter, vi sjöng och klappa händerna!! GÖTT!

Söndag är en slapp dag, Jörgen drog på gymet. Jag sola på ballkongen och lyssna på musik ,  nice! men är piskad till av förlja med på gymet idag, har ju som lovat Jörgen det flera gånger nu. Helgen avslutades med serie tittande på "How I met your mother" en serie som vi har börjat om att se haha.

Idag måndag så hade jag den äran att vara ledig!! Jippie! Det var en sväng till frisören(som för övrigt är gravid, som ALLA värkar vara) klippning och färgning var bokat sedan tidigare. Vart något mörkare än jag hade väntat mig men det funkar väl! Har grattat pappa på namsdagen Lars. Grattis! han och Millen kommer kanske upp på söndag. Imorgon blir det kvällspass på avd. nice sovmorgon.

Till helgen så blir det övik 3:e helgen i rad, men denna gång ska vi på fest hos husägarna Petra och Thomas!!! så bli skoj!! jahapp nu kom bihanget hem, måste släpa kroppen till gymmet då.

Sköt om er! tjipp tjopp


 

augusti.

onsdag idag, mitt  veckan eller nu är det bara nerförsbacke. Hoppas det får vara lugnt nu på mott. Det är inte så särskillt kul tycker jag ändå, träffar pat. så korta stunder och får inte den feedback som på avd. lite tråkigt. Mer ohyfsade människor som tycker vi är snål att dela ut läkarbesök när dom vill komma till gynekolog på pronto 30 min innan vi stänger!! hallå!! folk som ombokar avbokar tiderhit och dit. jaja. höst läget vet ingen om förens kanske tidigast på måndag nästa vecka då personalspecilisten kommer tillbaka från sin semester. Men det är ju inte gjort i ett naffs får väl veta sista dagen på anställningen vat man tar vägen deagen efter. Spännande....

Till helgen var det tänkt att fira storbro på 25-årsdagen men han dra visst iväg och spelar Paintball. Kul för han Grattis i försökott om du läser.  Men vi hittr väpå andra sker att göra, borde vi göra iaf. Är som gräsäkling i vecan då Jörgen jobbr em. skönt att få vara sig själv en stund.=) Gör inte så mycket spionerar på internt mest. jahapp.

tjipp tjopp!!

RSS 2.0