Orken...

Oj oj. Va skönt det skulle vara att inte behöva skriva ett klagande inlägg men jag måste för att får ur mig det ur systemet och kanske hämta ny enerig.
Jag har lyckats bli förkyld snorig men övrigt i kroppen känns ok! men jag har smittat mina små. Typiskt!
Inatt var det en hemsk natt att uppleva. Sanna har haft JÄTTE ont i magen hela natten! vi har varit vaken 1h och sovit ca 1h och så natten igenom. Har inte kunnat göra något för henne förutom att ge små skvättar vatten! Hon har inte velat ligga i sin säng, inte på mig. inte på rygg mellan oss i stora sängen inte vaggas. tillslut somnar hon av trötthet och efter 1 h igång igen!
Vi har haft struliga nätter länge nu och det kanske är därför jag är förkyld pga. sömnbrist! Men det här med Sannas mat funkar inte. Hon får ont i magen vad vi än hittar på! Kontaktade BVC för råd och blev hänvisat till dietist på barnahälsovården! Tack tack för där fick vi komma och prata hur det har varit. Och nu ska vi prova ytterligare sort ersättning! Vilket är jätte bra! men det tar aldrig slut!
Från börjar var hon ju Bara förkyld, då orkar man inte äta. Det kunde vara kolik men inte längre än 3 månader får man ha kolik. Då blev det mjölkproteinallergi och rekomenderad nutramigen som inte funka mer än 2 veckor pga. allergi. Men vänta till 6 månader då äter hon mer fastföda och slutar kräkas! Joo joo!

Tycker synd om Viktor som får stå åt sidan, han är fortfarande liten. Och han är inte roligt att tas med just nu!! oj oj vilken dåligt mamma jag är. Orkar inte vara lugn i alla situationer och han älskar när jag blir arg på rösten. Då lättar han in en extra växel. För då får ju han uppmärksamhet än när han göra bra saker! Sackars Viktor... lilla storebror!
 
Och så det här med flytten. Vi får flytta in 1maj. Det är inte långt kvar, men allt känns som en stress!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0