Good news!

ÄNTLIGEN!!!!! har det hän! vi har fått tag i en större lägenhet som vi kan flytta till. Det satt hårt åt men nu så. Senast inflytt är 1/6 men är tillgänglig tidigare. Vilket innebär att vi har god tid på oss att sälja våran nuvarande lägenhet! Känns konstigt att behöva lämna lägenheten, det är ju här allt har hänt, första köpet nytt fräsch viktor sen sanna dagis och allt annat! Men det är på tok för trångt för oss fyra!
 
Efter helgen ska det fotas nya bild, fast vi har gjort de en gång iofs på hösten men jaa jaa! veckan därpå kommer det att vara en visning minst. Bara för att vi kan och har möjlighet, så kommer jag och barnen att vara i övik under tiden det ska städas fotas och visas. OCh det bästa är att vi kan ha kvar dagis! Underbart! Blir inte någon större kostnad heller. Vilket är bra för när jag börjar jobba igen så kan vi spara en del till nästa köpboende! Vart de nu blir om det blir övik eller i umeå.
Hänger på Jörgens jobbmöjligheter i övik. Ser ju inte ut att hända sådär jätte mycket nu, i stundande lågkonjuktur! Jaa jaa vi har båda jobb här och det ska man vara glad för.
 
Vi har äntligen börjat bli snorfriska! Det är bara slemkvar och det kan det ju vara ett tag efter en förkylning. Annars har vi hållt oss bra ifrån influensor och magsjukor och RSvirus som härjar friskt i västerbotten. Otroligt!! Jaa viktor fick högfeber efter Sannas dop men inget annat än feber.
 
I helgen bär det av till Övik. Vi ska träffa goakompisar och planera planera! Sedan ska vi ju som alltid umgås med dom vi bor hos. Så skoj blir det. Hoppas bara att vi inte rubbar sömnmönstret allt för mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0