Träna och komma i form...

Jag är så sjukt sugen att börja träna.. Jörgen tränar en hel del och jag är så avis ibland att få gå till gymmet och sveta och ta i lite.. Det kanske jag ska se som en motivation att han går så varför ska inte jag gå?
Men tid för att hinna springa på gymmet känns inte riktigt aktuellt just nu, kanske senare längre fram. Men man kan ju alltid försöka göra några gympaposar i hemmet.
 
Så jag har börjat forska i träningsmetoder, för jag har då upptäckt att jag fått en mindre delning av magmuskelaturen. Vilket är vanligt efter graviditet. Hade ingen separation efter viktor men med honom gick jag inte upp så mycket i vikt heller. Kanske han töjas lite mindre snabbt.
 
Men iaf. så har jag snubblat över Olga på mamma fitness! Och vad inspererad jag blir, ska försöka lägga om lite kost också. FÅr lite hjälp av Jörgen med att beställa proteinbar kanske vara bra att ha! och måste få ordning på kalorier. Sedan har jag köpt ett kompendium för just träning av bålet med en delad magmuskel. Aldrig mer situp! Det kan förrvärra saken fyy det vill jag inte!
 
Nä så på med mjukisar här ska det plankas!

Kommentarer
Postat av: Petra

Underbart!!!!! Olga är kung :D
Du är superfin och kommer bli starkare och mer avslappnad ♥

2013-01-22 @ 21:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0