Sömn?

Alltså är det inte det ena så är det, de andra!!!
Viktor har alltid vaknat på natten ända tills han börja dagis och sov nätter tills Sanna kom, sen har det vaknats och varit oroligt. NU! har han äntligen börja sova hela nätter!!! men då är det en evighets lång läggning! känns det som.... Och som han har oss runt fingret nu. Men hoppas hoppas att vi löser detta snart. Det är ju såklart otroligt skönt att han sover om natten!
Då är det bara snorkråkas som vi ska styra om på rätt kurs med sömnen! Men det är ju just det med snoret och hostan och slemmet.

Till helgen blir det dop för Sanna. Det ska bli kul. Det är lite stressigt nu innan. Har försökt göra det lätt för mig. Köpt smörgåstårta, faktiskt! och lejt ut kladdkakebaket till bäbisens mormor!

Det ända jag tänkt göra är att pyssla lite dekoration men paketet jag beställde från panduro försvann i posthanteringen!!!! kul då jag betalade extra för snabbleverans. Dom skulle skicka ett nytt paket från panduro. Har jag tur kanske de kommer imorgon annars efter helgen. Jaa jaa.... Det blir dop ändå och det blir fint.

Vi träffade prästen igår. Samma person som döpte Viktor. Dom har ändrat i texter och ordningen för dopet så det blir spännande och sedan tycker jag att jag valt bra sånger som Erica ska sjunga. Så jag tror nog det blir hur bra som helst!

Boendeuppdatering: vi bor kvar i våran lägenhet. Har inte hittat något större. Vi har inte hört något om jobbet Jörgen sökte i Övik. ÅÅÅÅÅH va jag blir less ibland. Känns som att vi trampar på varandra. Vi står still och stampar på samma ställe! tråkigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0