Nytt år!

Nu blir det ett första inlägg här på bloggen för detta år!
Vi har hunnit bli friska och nu äntligen kommit tillbaka till vardagen. Tänkt va jobbigt det alltid är efter en längre ledighet. Vardag och dagis och ha barnen själv ååh allt känns jobbigt. Men tusan vad bra vissa delar har gått ändå!
Nu är Viktor på dagis och han var glad när vi gick dit och när vi gick hem! Idag var det minus 18 när jag lämnade han. Shit alla pormaskar lär ha fryst ihjäl i ansiktet den korta biten!

Så nu sitter jag och har ätit frukost färdigt efter en strulig natt och sen morgon! Jag ska snart gå till Jörgen mormor och prova ut dreggellappar på lilla damen. Och hon har vi nu gjort en provokation av vanlig ersättning och nog är hon allergisk! tjocka slemkräkninar stup i ett och magont missnöje och diarré! Hon gick såklart bara en måltid vanlig ersättning men tusan det har tagit nästa hela veckan att komma tillbaka till, från magknip och kräkningar. Dom är ju mindre men hon kräks fortfarande mer än vanligt. Ringde idag till BVC men hon har inte ringt upp, kanske imorgon för jag lämnade ett meddelande iaf.
 
Sen börjar vi bli riktigt less på att inget händer med våran jobb/bostad situation. Jörgen har förvisso sökt ett jobb i Övik och har en rekommendation, men sökdatum går ut mitten av nästa vecka och innan man hör någon dröjer det väl en par veckor. Och inga 4:or har kommit ut här i Umeå heller. Allt står och stampar!!! jag vill flytta.... men vart???
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0