Jul jul

Mmm det är så härligt med december och att snön ligger fint på taken. Så mysigt att gå ut en sväng när det är ljust och hela utomhus är ombonat med en varmt snötäcke! Natten mot måndag fick Viktor feber, men har varit precis som vanlig, full fart. Han har ätit bra också men på kvällen blir han rätt kinkig och varm.
Så inget dagis idag, tror inte imorgon heller för säkerhets skull. Torsdag möjligtvis dagis vi får väl se, då ska vi också på bvc för 1,5 års kontrollen. Ska ta upp med mjölkfritt och exemen.
Jaa vi fortsätter med det mjölkfria, svårt att utvärdera på Viktor nu när han är sjuk men nog tycker jag han har blivit en gnutta lugnare men kanske ett önsketänkt.
Sanna tar iaf flaskan nu mera, vi behöver inte bråka för att hon ska äta men kräks fortfarande, mycket slem?!?! Men det blir utvärdering av nutramigen på 3 månaders kontrollen om en veckan. Dock så ska vi prova att ge henne mindre ersättning med tätare måltider och det verkar funka. Fast allt vi testa har alltid funkat i början sedan blir det samma visa igen krääks. Men iaf idag mat varannan timme!! lite drygt men men det är för hennes eget bästa.
 
I helgen var vi ner till Övik och hälsade på hos Jörgens familj. Åt god lax middag hos hans syster med familj och planerade lite inför julen. Vi var ute i snön och lekte och skotta. Mycket trevligt. Så nu är det bara att vänta tills det blir jul.
 
Nja vet inte om jag har så mycket mer att säga...
 
Lite allergi?
 
Datahackern, vet precis vad han inte får göra.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Finaste barnen ♥

Svar: tack tack!! Ses vi på dopet i Lycksele??
Emilie P

2012-12-04 @ 20:15:12
Postat av: Petra

Nä vi gör ju inte det =( Vi ska till Stockholm, men jag hoppas vi kan ses en annan gång, typ JÄTTESNART!!!!!!!!!!

Svar: aha! men då kanske vi kan komma förbi när vi åker ner till jul!=)Vi åker om allt går som planerat och väder och vind den 21 dec.
Emilie P

2012-12-06 @ 11:04:39
Postat av: Petra

Men GÖR DET!!! Tomas är, hör å häpna, ledig heeela veckan innan jul :D

2012-12-06 @ 11:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0