Helgen från h-vetet!

Det har INTE varit en kul helg. Det började tidigare än så! Sanna började matstrejka i slutet av förra veckan och då hade vi kört ca 2 veckor med nutramigen!? vad nu då!!?
Men hon ville inte äta och åt bara mindre och mindre och längre mellan gångerna. Så det var inte särskilt kul! Då veckan hade börjat med att Viktor vart febrig och Jörgen också!
På fredagskvällen gjorde Viktor en kullerbytta från soffa och magplask på golvet vilket inte var så skönt för tutten hamna mot framtänderna(antar jag!) blodvite uppstod och en mycket ledsen kille hade vi men ont i munnen. Han fick en skvätt Alvedon innan läggdags och dagen efter prata vi med jourtandläkaren. Vi bestämde att vi avvaktade helgen men att någon skulle kolla på det till veckan.
Det gick som tur var bra, inga skador. Han hade lite ont i helgen med det har gått bra. Har precis gjort en skadeanmälan till försäkringsbolaget. Visste inte att man var tvungen att ringa igenom 112 för att få kontakt med jourtandläkare, kände mig kriminell att ringa nödnummer för att höra med tandläkaren om råd! men helgen tog inte slut där utan Sanna fortsatte krångla på helgen och pratade snabbt med barnmott, som inte tyckte hon var akut sjuk (och det kan jag väl hålla med om!) men att man kanske skulle utreda lilla magen till veckan.
 
Okej då! Men som ett brev på posten så blev hon också sjuk med feber och snorig och hostig!!!! kul jädra jul!!! inte sovit många timmar!! Vi härdade ut helgen och igår tisdag var vi på bvc och hon rådde oss att åka till barnmott. 
Väl där kunde man se att trumhinnan i örat var indragen men inte infekterad så hem och fortsätta med allt vi har gjort redan. Stackar lillSanna som blev 3 månader igår också!
Vi fick råd om magen också, så den 5:e ersättningen provar vi nu! Får se hur det går, än så länge är det lite bättre! börjat äta lite mer och kräkningar lite mindre.
Men jädrar vad dyrt! Har redan lagt ut ca 900kr på special ersättning på 3 veckor (ungefär?) Men har ordnat att vi får på recept iaf under testperioden på 1 månad! Tack!!! Det är ju ganska dyrt att vara förkyld också Nezeril, NaCl droppar och filter till nässugen men man behöver ju inte använda en ny varje gång!
Men vi ser en ljusning i tunneln, vi är på bättringsvägen. Alla som varit sjuk alltså, förutom jag! jag har en super immunförsvar! hihi!!
 
Börjar inse att det snart är jul, har tappat bort lappen där det stod vad vi skulle ta med.. Måste fråga någon som vet. Till helgen blir det en sväng till Lycksele och dop för lilla Minja! Jörgen ska på julbord med jobbet och det var någon mer vi skulle göra som jag nu glömt bort. Hoppas det inte var något viktigt!?
 
Imorgon är det luciafirande på Viktor dagis. Inget tåg utan vi sitter ner och sjunger tillsamman! Mycket bra idé, mysigt och barnen behöver inte bli stressade med hela släkten närvarande!
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Fina, fina Sanna ♥
Fina, fina Viktor ♥

Kan ni inte bara få må bra nu!!?!! Det önskar jag mig i julklapp, snälla tomten ♥

Svar: tack tack!!Hur går det för er och snoret? Kan inte alla få vara friska. Jaa jaa att barn nr två är sjukare än första. Men vad tusan?!?! kramaaa
Emilie P

2012-12-12 @ 22:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0